Aperitiefconcert kermis


Categories :

Het eerste weekend van september betekent voor ons kermisweekend in Zonnebeke. Naar jaarlijkse gewoonte openden we ons kermisterras op het grasveld tussen het kasteel en de vijver. Op zaterdagavond organiseerde de gemeente een lichtshow en stil vuurwerk terwijl de mensen bij ons iets konden drinken.

Op zondag konden de mensen genieten van een aperitiefconcert door onze jeugdige leden. Het jongerenensemble werkte opnieuw samen met de jeugd van Staden om ons van muziek te voorzien. De majorettes hadden ook een mooie show voorbereid en om het concert af te sluiten gaf ook het trommelkorps het beste van zichzelf. 

Het werd een zonnige voormiddag en de jeugd kon voor een groot publiek optreden. Het was een geslaagd aperitiefconcert en ook de zelfgemaakte picon was een groot succes. We kijken al uit naar volgend jaar!