Aperitiefconcert Camping Timmerie


Categories :

Op zaterdag 13 juli werden we uitgenodigd in d’Oude Timmerie naar aanleiding van het evenement ‘Camping Timmerie’. De organisatoren wilden de kampeerders de eerste dag graag verwelkomen met een aperitiefconcert en zo kwamen ze bij de fanfare terech. Een twintigtal muzikanten verklaarden zich bereid om mee te spelen. Het weer was die dag niet echt super, maar gelukkig bleef het droog.

Uiteindelijk was het leuke bedoening. We speelden populaire deuntjes zoals de muziek van K3 en Kabouter Plop, maar ook Crying at the discotheque en Disco lives. We waagden ons zelfs aan Rondo ala Turca en Lord of the Dance. Tot ieders tevredenheid speelden we ook nog eens Instant Concert dat we op het einde zelfs nog eens herhaalden als bisnummer.

Nadien konden we nog nagenieten van een aperitiefje, ons aangeboden door de organisatie. We hadden uiteindelijk een mooi startschot gegeven voor Camping Timmerie.