Eindejaarsconcert ‘As time goes by’


Categories :

Op zaterdag 7 december organiseert de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Zonnebeke een eindejaarsconcert in OC ‘t Zonnerad. De titel luidt ‘As time goes by’ en dit betekent dat we achterom willen kijken. In deze tijden waarin we steeds maar vooruit moeten, willen we terugblikken op de belangrijke momenten in het leven.

We kiezen opnieuw voor een programma waarin muziek en woord elkaar aanvullen. Voor het muzikale gedeelte speelt de fanfare samen met 2 solisten. Voormalig Zonnebekenaar Reinaert Albrecht is een virtuoos pianist die zijn sporen al verdiend heeft en Heleen Goeminne heeft als sopraan al een heel mooi palmares. Voor de teksten doen we opnieuw een beroep op Brecht Dejonckheere met wie we al samenwerkten voor onze ANZAC-concerten.
Het wordt opnieuw een onvergetelijke avond die je zeker en vast niet mag missen.

Kaarten kosten 12 euro en kunnen worden gereserveerd op het secretariaat (0478/53 40 19).